Towleroad Guide to the Tube #1224

I NEED YOUR LOVE: New dance sounds from Ellie Goulding featuring Calvin Harris.

STEPHEN FRY: Churches should be for marriage equality.

FACEBOOK: The video they released to commemorate 1 billion active members.

OBAMA vs ROMNEY: The ladies of The View discuss the presidential debate.

For recent Guides to the Tube, click HERE.

Comments

  1. Craig says

    Interesting that comments are disabled for the Facebook video. Things may connect us, but please don’t comment on them.

  2. JAMES says

    New Ellie? Exciting! I love that girl — been a fan for a few years now. Glad she’s releasing some new material!

  3. says

    Som en premier mærke af overtøj, har Canada Goose Inc. Billige Canada Goose Jakker I Danmark vokset tæt til 4.000% i disse år. I dag bliver det en verdensomspændende berømte luksus mærke. Billige Canada Goose Jakker Til salg Folk er stolte af at eje en perfekt præstation hjemme og i udlandet. Billige Canada Goose Jakker Online Sjælen af brandet har fokus på at producere de bedste og varmeste for gæster. Billige Canada Goose Jakker Så genkendeligt logo og sådan top kvalitet er den bedste reklame for mærket. Billige Canada Goose Parka Hvis du er interesseret i Canada Goose mærke, bare spare penge og vælge vores. Canada Goose Expedition Parka Herre Spar dig 40% rabat, Billige Canada Goose Jakker Dame bedste forsendelse til alle lande. gøre dit ønske først.